Три начина заказивања прегледа у Дому здравља "Др Властимир Годић"

Поред броја Министарства здравља преко ког пацијенти заказују прегледе код својих изабраних лекара и Дом здравља “Др Властимир Годић” је увео свој кол центар за заказивање прегледа. По речима директорке ове установе др Јасмине Ракић, пацијент има три начина да закаже преглед.

“Грађани који живе у Варварину преглед код свог изабраног лекара могу да закажу на број телефона наше установе 037/789-022 где наша медицинска сестра врши заказивање сваког радног дана, пре подне, од 7:30 до 14:30 часова. Други начин заказивања, који користи велики број општина у Србији, је преко кол центра “Мој доктор” и путем броја телефона 011/362-00-00, док је трећи начин заказивање преко мобилне апликације “Мој доктор” и кад активирате ову апликацију појавиће се на вашем мобилном телефону на који начин можете заказати код нас преглед”, објашњава др Јасмина Ракић.

Она додаје да број телефона 037/789-022 важи само за пацијенте који се лече у Дому здравља у Варварину, док здравствене станице у Бошњану, Бачини, Залоговцу, Обрежу и Доњем Крчину имају своје бројеве телефона преко којих ће и даље становници тих места моћи да заказују своје прегледе, али поред тога могу преглед да закажу и преко кол центра и мобилне апликације.

Др Ракић наглашава и да ако пацијент осећа болове или има повишен крвни притисак, гушење, било какву повреду, значи било шта што је хитан случај, неће морати да заказује преглед и да ће га лекар у Дому здравља примити без проблема, посебно се осврнувши на то да је заказивање прегледа уведено, пре свега, за преписивање хроничних терапија.

Comments are closed.